What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: De hypocrisie van Lady Gaga over haar lichaam

Lady Gaga gefotografeerd door de paparazzi

 

Gaga op instagram

Het moet niet makkelijk zijn om Lady Gaga te zijn. Altijd maar bezig met je uiterlijk, maar vervolgens niet meer bekritiseerd worden op je kleding, maar je lichaam.

Gaga stond ooit op voor alle gepeste tieners en vertelde ze dat het niet uitmaakte hoe ze eruit zagen, maar dat iedereen mooi is. Maar tijden veranderen. Lady Gaga heeft een vriendje, is verloofd en wordt opeens ‘normaal’. Zo heeft ze al maandenlang een redelijk doorsnee blond kapsel en zien we steeds minder vaak extreme mode-uitspattingen.

Wat we wel zagen deze week, was Gaga op vakantie. De paparazzi hadden haar in het vizier gekregen. Meteen waren daar een aantal bladen die haar dik noemden. Gaga reageerde door een foto te plaatsen van zichzelf in bikini met de tekst ‘Work hard, play hard. Work hard again, play harder’. Tja, dan heb je het dus niet begrepen Lady Gaga. Je zou moeten poseren in bikini als een sexy playboymodel, want dat ben je niet. Jij bent een stoere rockchick die van kunst houdt. Je zou een statement moeten maken en boos moeten worden dat je op vakantie in je bikini op privĂ© terrein gefotografeerd wordt. En de pers duidelijk moeten maken dat je niet gediend bent van commentaar op je gewicht. In plaats daarvan laat Gaga zich in de hoek van ‘uiterlijk is alles’ duwen en gaat juist poseren, instagramfilters gebruiken en het hebben over work-outs. Heeft ze dan niks van Cher geleerd?! Fuck them al en toon wat ballen. Als je een vent was, zou je juist nog even extra met je buik door de modder op het strand rollen.

Lady Gaga, je bent een vrouw met ballen. Sommigen denken dat letterlijk. Gedraag je dan ook zo. Ga niet poseren alsof je een lekker wijf bent, want dat ben je niet. En als je het wel bent, kies dan een ander beroep. Je bent zangeres, je maakt afschuwelijke muziek, maar je hebt wel fans. Rottige puisterige nerds die al dan niet uit de kast zijn. Zorg voor je kleine monsters en blijf zelf menselijk afzichtelijk. Alleen dan behoud je je fans.

Info & Utils

Published in maandag, juni 22nd, 2015, at 12:19, and filed under Beroemdheden.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.