What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: De aso’s van de Jumbo

Jumbo is een winkel voor aso’s. De weten ze zelf, dat promoten ze met Roy Donders en die domme spotjes (Halló Jumbó) en dat blijkt steeds meer nu de winkel constant in opspraak komt.

Vandaag werd er een Jumbommelding gedaan in Groningen, in Utrecht zijn de bezoekers uit de Sterrenwijk boos op het personeel, er zijn fatale steekpartijen voor de deur, andere winkeliers haten de Jumbo XL, franchiseondernemers maken ruzie en de winkel wordt nog weleens overvallen.

Het publiek dat bij de Jumbo komt is nu eenmaal niet al te snugger, tenzij het natuurlijk gewoon de dichtstbijzijnde supermarkt is. De Aldi is voor paupers, de Lidl voor semi-paupers, bij de Albert Heijn gedraag je je, bij de Spar wordt je uitgebuit (maar er is in velden of wegen geen andere supermarkt), bij de Plus ben je op zoek naar die dikke en bestaat de C1000 eigenlijk nog? Op stand winkelt men bij de Dirk van den Broek, Hoogvliet of de Super de Boer.

De Jumbo is voor brabo’s en aso’s. Dat geeft natuurlijk niet, maar dat zorgt er wel voor dat de winkel vaak in opspraak komt. Want als je mensen gratis boodschappen belooft, wanneer ze de vierde in de rij zijn. Dan kun je er gif op innemen, dat men met een paar vrienden en kennissen komt en ervoor zorgt dat er een volle winkelwagen de vierde in de rij is.

Wanneer je personeel geselecteerd wordt op ‘gezellig’ en niet op ‘kundig’, dan kan het zijn dat men je personeel niet al te aardig vindt. De Jumbo was dankzij Roy Donders en het huispak even een hype. Men vond de gezelligheid reuzeleuk. Maar inmiddels wil men weer gewoon een goede supermarkt, zonder opspraak en asogedrag. Dus Jumbo: Get your shit together en zorg ervoor dat jullie wat meer klasse krijgen.

Volgens mij zijn de kassameisjes van de Vliegende Panters hierop gebaseerd:

Info & Utils

Published in zaterdag, juni 6th, 2015, at 20:26, and filed under Overig.

Tags: , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.