What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Tesla auto’s op de weg

Tesla is helemaal hip and happening. De elektrische auto’s zie je opeens overal op de weg rijden, terwijl je ze voorheen alleen op televisie zag. En Tesla wil de wereld veranderen, want ze voorspellen dat iedereen over 50 jaar elektrisch rijdt.

Wanneer de elektriciteit schoon wordt opgewekt, dan zou het natuurlijk geweldig zijn als iedereen elektrisch autorijdt. Niet alleen is het schoner, het is ook minder lawaaiig en bovendien goedkoper. Hopelijk komen er ook meer technieken op de markt om ongelukken te voorkomen, zoals intelligente sensoren die automatisch stoppen of uitwijken bij een mogelijk ongeluk.

En Tesla richt zich niet alleen op auto’s, want met de thuisaccu Powerwall van Tesla, komt voor het eerst energieopslag beschikbaar voor huishoudens en MKB-bedrijven. Iedereen kan straks een accusysteem in zijn woning hangen, voor maximaal 3000 dollar. De accusystemen moeten opslag, backup en gebruik van zelfopgewekte stroom toegankelijk maken voor het brede publiek. Met een paar zonnepanelen op het dak, zit je zo aan genoeg stroom voor een gemiddeld huishouden.

Tesla is kortom een geweldig bedrijf. Ze loven bijvoorbeeld ook 1000 dollar uit aan de nerd die de site kan hacken. Hopelijk gaan die jongens niet aan de gang met dit blog, want dat is natuurlijk zo lek als een mandje.

 

 

 

 

Info & Utils

Published in donderdag, juni 4th, 2015, at 19:50, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.