What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

De 10 meest bizarre dingen die je op AliExpress kunt kopen

AliExpress is de consumentenafdeling van Alibaba uit China. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het bestellen op deze website. De nieuwste nagemaakt jurken van de rode loper, bijzondere Chinese thee en heel veel bizarre dingen. Hier een lijstje met de meest rare dingen die je op de website van de Chinese groothandelaren tegenkomt.

1. Magische kwallen speelgoed

Magische kwallen doe je in een waterflesje, waarna je kind het leuk vindt om water te drinken. Het lijkt mij ontzettend gevaarlijk om speelgoed van slechts 1,8 cm in een flesje te doen, want wat doe je als je kind het doorslikt? Bovendien zijn we hier in het Westen nogal bang voor weekmakers en die zullen er ongetwijfeld inzitten. Kwallen als speelgoed, je moet er maar opkomen.

2. Yoga sokken

Blijkbaar hebben nogal wat mensen pijn in hun voeten na het doen van yoga of pilates. Dus daar zijn de yoga-sokken! Het verkooppraatje luidt: “Teensokken behoren tot de meest gezonde en de meest trendy sokken. Ze zijn mooi, stijlvol, trendy en geven persoonlijke hoogtepunten.” Persoonlijke hoogtepunten? Wat zouden ze daarmee bedoelen?

3. Bananentandenborstel

Je kind wil niet tandenpoetsen. Maar natuurlijk wel als de tandenborstel eruit ziet als een banaan! De bananenborstel is geschikt voor kinderen vanaf… haha, in China zijn geen regels. Je mag zelfs je ongeboren foetus ermee borstelen als je dat wil.

4. Borstenolie

Je wil van cup A naar cup D? Denk niet aan een borstvergroting, maar smeer er gewoon iedere dag borstenolie op! De essentiële oliën zorgen ervoor dat je buste zichtbaar groeit. Echt waar!

5. Hondenponcho

Het is hondenweer, want het regent. Maar jouw schattige viervoeter mag natuurlijk niet nat worden. Dus bestel je op AliExpress een hondenponcho. Zo blijft Bello lekker droog tijdens het uitlaten. Please people, het is een hond!

6. Kakkerlak voor je kat

Voor wie een opwindmuis net iets te normaal vindt voor zijn kat: koop een mechanische kakkerlak! Ook leuk om je schoonmoeder de stuipen op het lijf te jagen.

7. Anti-douche kapje baby

Douchen is stom. Tenminste, dat vinden Aziatische baby’s blijkbaar, want op AliExpress verkopen ze een speciaal hoedje voor onder de douche, waardoor het gezichtje niet nat wordt. Geschikt voor kinderen van 0 tot 6 jaar, vooral geschikt voor de kinderen die shampoo haten. Best handig, als je tenminste niet vergeet het gezicht van je kind te wassen.

8. Creepy kinderballon

Je enige kind is jarig, dus koop je een levensgrote ballon van een of ander grijs monster. Het zal wel een wereldberoemd figuurtje zijn, maar het komt toch vooral over als een prehistorisch beestje dat onder de microscoop is vastgelegd. Op zich is de ballon nog niet eens zo creepy, maar het is wel geinig om te zien waar ze het opblaastuutje hebben geplaatst. Je ziet het dochterlief al vragen: “Papa, wat ben je aan het doen met je mond bij Big Hero?”

9. Blauwe aardbei

Vreemd kleurtje zegt u? Ja, na de witte aardbeien, zijn er blijkbaar nu ook blauwe aardbeien op de markt. De bonsai-aardbeien zijn bedoeld voor beautifying, dus smaken wellicht nergens naar. Aangezien 100 zaden, slechts 81 cent kosten, heb ik meteen een zakje besteld. Over een paar maanden weet ik dus of je doodgaat van deze plant, of dat je verandert in een smurf.

10. Theezakjetouwtjeshouder

Waar laat je het touwtje van je theezakje? Natuurlijk om een speciale theezakjetouwtjeshouder! Geniaal.

Kom je ook rare dingen tegen? Laat ze dan achter bij de reacties onder dit bericht!

 

 

Info & Utils

Published in maandag, juni 1st, 2015, at 13:23, and filed under Overig.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.