What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Zeuren over je zogenaamde gluten- of lactose-intolerantie

We zijn echt helemaal klaar met mensen die zogenaamd gluten– of een lactose intolerantie hebben. Wat een zure zeurtypes zijn dit toch. “Nee, ik kan echt geen brood verdragen” en vervolgens wel een half pak koekjes wegnassen. “Nee, een glas melk mag ik niet meer”, maar wel slagroom naar binnen werken.

Natuurlijk is het lastig als je echt allergisch bent voor de suikers in melk, oftewel lactose. En natuurlijk is het niet fijn als je aan de schijterij raakt, zodra je een gluut ziet. Maar voor de meeste mensen geldt: doe eens normaal! Melk is gezond, van brood word je groot en als je wil afvallen, moet je minder eten, niet gezond eten schrappen.

Ik moet telkens denken aan Brigitte Kaandorp met ‘Zo’n zwaar leven’. Blijkbaar bestaan deze ‘ik heb ook altijd wat’ types al wat langer dan vandaag. Voor wie het nog niet kent, kijk even de video en houd dan op met zeuren of ga naar de dokter.

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Zeuren over je zogenaamde gluten- of lactose-intolerantie
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in dinsdag, mei 26th, 2015, at 19:29, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.