What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Paris Hilton

Paris Hilton op een superjacht in Cannes

Paris Hilton (34) is uit. De societyster was natuurlijk nooit echt een stijl-icoon, maar ze maakt het nu wel heel bont. In een roze huispak werd ze afgelopen week gespot op een superjacht in Cannes tijdens het filmfestival.

Niet alleen kleed ze zich slecht, ze werd ook weer eens halfnaakt gespot. Dat is natuurlijk een publiciteitsstunt, maar we trappen er niet meer in. Eerder al maakte ze weer eens zogenaamd sexy foto’s, maar we hebben haar zo vaak naakt gezien, dat het echt niet meer boeit.

Paris, Paris, Paris, word eens volwassen! Zoek een kerel, ga hokken, krijg een kind en doe normaal! Je bent geen 24 meer, dus kap met het aflopen van al die nietszeggende feestjes. Het feestbeest heeft ook weer een muziekvideo opgenomen en ook dit wordt geheid weer een flop.

Je kan klasse niet kopen, dat blijkt keer op keer. En ook talent is niet voor iedereen weggelegd. Het zou Paris sieren als ze in plaats van zichzelf te hoereren als celebrity, eens een opleiding zou volgen en daadwerkelijk een vak zou leren. Want beauty doesn’t last forever en het zou toch wel heel triest zijn als ze de komende jaren iedere keer weer halfnaakt op een rode loper komt aanzetten.

Tinkerbell is dood, tijd voor een nieuw leven. Liefst buiten de schijnwerpers. Dag Paris!

Info & Utils

Published in woensdag, mei 27th, 2015, at 09:58, and filed under Beroemdheden.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.