What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Mannen met tatoeages

Arie Boomsma
 

Niks mis met een mooie man die voor zijn uiterlijk zorgt. Maar helaas zien we steeds minder van dat mooie torso, wanneer de man in kwestie zich volkalkt met plaatjes. Op de een of andere manier denken die mannen dat ze stoer zijn met tatoeages, terwijl ze dat natuurlijk met zo’n geweldig lichaam helemaal niet nodig hebben.

Wellicht vinden de mannen als Arie Boomsma en David Beckham daadwerkelijk de plaatjes leuk, maar wanneer het er zoveel worden dat het lijkt alsof je een zwarte trui draagt, dan schiet je je doel voorbij.

Met een mooie tatoeage is niks mis, maar je hele arm en borstkast voltekenen is echt niet nodig. Je bent dan nooit meer ├ęcht naakt. En dat terwijl de (vooral sporters) ontzettend mooie lichamen hebben, die best gezien mogen worden.

Nog een nadeel: ook mannen zonder mooi lichaam, denken na het zien van bijvoorbeeld voetballers met tatoeages, dat vrouwen dit mooi vinden. Gevolg: ook zij kalken hun lichaam vol en lijken hierdoor op doorgedraaide criminelen.

Dus mannen: Stop met kliederen op je lichaam, voordat het te laat is! Wil je een tatoeage, prima, maar neem er niet teveel. Wil je een vriendin? Ga dan naar de sportschool, dat is namelijk het geheim van Beckham en Boner Boomsma achter hun succes, niet die tatoeages die de boel verhullen.

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Mannen met tatoeages
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in vrijdag, mei 29th, 2015, at 19:30, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.