What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Blonde sexbom

Hugh Hefner met blonde bunnies
De blonde sexbom is uit. Hugh Hefner maakte de blonde bunnie in de jaren negentig helemaal hip, waarbij de boegbeelden Pamela Anderson, Anna Nicole Smith en de Nederlandse Tatjana bekende bombshells waren.

Maar Anna is dood, Tatjana verhuist met een oude miljonair naar Monaco en Pamela Anderson ziet er tegenwoordig heel netjes uit:

De nieuwe modellen waar mannen wel een beschuitje mee willen eten, zitten niet in de bunnycave van Hugh Hefner, maar lopen op de catwalk van Victoria Secret. Deze meiden zijn ook vaak blond, lopen in lingerie op een catwalk, alleen hebben geen plastic borsten en zijn officieel geen sletjes. Ze zijn vaak buiten de catwalk vrij van schandalen, getrouwd en hebben soms zelfs al kinderen (denk aan Doutzen Kroes).

Als voorbeeld voor vrouwen die het willen maken met hun uiterlijk zijn de Angels natuurlijk een grote vooruitgang ten opzichte van de blonde sexbommen die uit de kleren gingen voor de Playboy.

Overigens zijn er nog genoeg blonde sexy meiden te vinden op het internet, maar die zijn te vinden op pornosites en niet meer in de mode of op de reguliere tv. Prima ontwikkeling voor de maatschappij.

 

 

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Blonde sexbom
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, mei 25th, 2015, at 17:16, and filed under Mode.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.