What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Verjaardagsfeest van Peter R. de Vries

Op Facebook gaat een uitnodiging rond voor het verjaardagsfeest van Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever is officieel op 14 november jarig en wordt dan 59 jaar, maar de uitnodiging is voor een feestje op 8 juni 2025. Lekker laat, maar goed, het gaat hier dan ook om een viral joke.

Ja, het gaat hier uiteraard om een grap, waarbij al meer dan 12.000 mensen zich hebben aangemeld. Het feest is op de boot van Joran van de Sloot, met optredens van Willem H, Afrojack, DJ driveby, DJ Tiësto, Rapper Sjors, Martin grirrex and the one and only Nol Brouwe.

Het feestcomité Peter R. de Vries organiseert het ‘feestje’ onder het mom ‘Zorg dat je er bij bent dan heb je altijd een alibi’. Op de site worden uiteraard flauwe grappen gemaakt, als ‘het feest zit wel snor met Peter R.’ , dat Pauw&Witteman de wijn meenemen en een paar zware jongens zorgen voor de hapjes, oftewel dat er lekker ‘gecoket’ wordt.

Helaas kan niet iedereen komen, vanwege ‘geen verlof’, gelukkig zijn die mensen welkom bij de reconstructie.

Wat Peter Repelsteeltje de Vries ervan vindt, is niet bekend. Hij reageert waarschijnlijk bij SBS6 over deze cyberbully-actie met een uitgebreide reportage.

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Verjaardagsfeest van Peter R. de Vries
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, mei 25th, 2015, at 12:44, and filed under Media.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.