What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Restaurants met een korte naam

Hippe restaurants hebben net als hippe kinderen een korte naam. Nee, niet een korte achternaam, maar een sterke stoere kreet als titel. Denk aan namen als Puur, Rauw, Sloop, Groen, Geit, Knol, Poep, Trut, Flut.

Deze restaurants hebben geen fusion food, nee, dat was de vorige trend. De nieuwe hippe restaurants doen aan extreem gezonde streekgerechten. De kok is zelf de pieren met een schep uit het weiland aan de A2 naast je stad gaan wippen. De sla komt met rusp rups en al uit de moestuin op het dak. En je grassapje is aangelengd met regenwater.

Oh wat heerlijk al die suikervrije hapjes in een Scandinavische kale setting. In een hoek spelen Björn en Spijker met de houten blokken, terwijl mams en paps genieten van de gintonic in een wekpot. Maar ook de studenten Duurzaamheid kunnen hier terecht, terwijl ze connecten met hun Apple op de gratis wifi kunnen ze bespreken naar welk hip festival ze komende week gaan. Gelukkig weet niemand precies waar en wanneer het evenement is, maar de kaarten zijn gekocht, dus dat komt wel goed.

Zonder toetje gaan de bezoekers van restaurant Hout weer naar huis. Fijne avond!

 

 

Info & Utils

Published in dinsdag, mei 26th, 2015, at 19:42, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.