What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Halfnaakte jurken met strass

Beyoncé halfnaakt

 

erug van weggeweest: halfnaakte bodysuits met strass of andere versiering. Ontzettend ordinair en alleen geschikt voor sterren in Amerika, maakt deze mode-outfit zijn comeback op de rode loper. Comeback, want Cher was natuurlijk al Queen of naked in het verleden. En Britney Spears was in 2000 de eerste die deze blote look presenteerde onder tieners tijdens de VMA Awards:

 

We hebben deze afschuwelijke outfit niet gemist. Leuk als je extra aandacht nodig hebt als artiest, maar denk nou niet dat in je lokale dorpskroeg je met deze doorschijnende kleding moet aankomen. Laat dat over aan de trashy artiesten. Tenzij je natuurlijk het type ‘Roy Donders is mijn held’ bent. Dan past zo’n ‘geil’ pakje prima bij je Uggs en je tijgerprintstring.

Overigens kost het nog best veel geld om er zo goedkoop uit te zien, want het is niet gemakkelijk om een pak te maken met doorzichtige stof en daarop steentjes, veertjes of ander prul te borduren. Er zullen heel wat manuren in de pakjes van BeyoncĂ©, Jennifer Lopez en Kim Kardashian zitten. Ze kwamen allemaal halfnaakt op het Met Gala in New York afgelopen maandag in deze ‘originele’ outfits verschenen).

Nogmaals: de trend is IN onder artiesten, maar never ever IN onder normale mensen. Doe alsjeblieft wat meer aan als je UITgaat!

 

Info & Utils

Published in woensdag, mei 6th, 2015, at 11:18, and filed under Beroemdheden.

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.