What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Ecoline-kleuren

Ecoline-kleuren komen weer helemaal in. Terwijl de hipsters alles wit verven in hun huis, gaat de volgende generatie op zoek naar kleur in huis. Maar dan niet de felle Ikea-kleuren uit Scandinaviƫ, ook niet de matte kleuren uit Scandinaviƫ, maar juist vage kleuren uit Duitsland worden in.

Ecoline kennen we allemaal nog uit onze kindertijd en sommigen hebben er zelfs trauma’s aan. In de jaren negentig waren er ook een tijd lang zelfgeverfde kledingstukken in.Het principe was simpel: je deed een knoop in een wit t-shirt met een elastiekje. Vervolgens gooide je het kledingstuk in een oude centrifuge met wat kledingverf. Hierna ontstond op het gekleurde t-shirt een witte bloem of een ander patroon.

Je kon het principe van kleding verven ook met een afwasteiltje proberen. Zie hier wat voorbeelden:

 

Deze kleuren komen weer helemaal terug. En ook het hippie-alto-achtige cultuurtje dat erbij hoorde. Lazy, beetje buiten de maatschappij, beetje depri muziek luisteren en naar vage kroegjes gaan. Alles een beetje vaag dus, net als dit bericht.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Ecoline-kleuren
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in woensdag, mei 27th, 2015, at 19:31, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.