What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Dadbod (mannen met een buikje)

 

Hipsters, skinnyjeans en magere mannen move over: de man met een buikje is in! Tenminste, als je de New York Times Magazine moet geloven. De ‘Dadbod‘ (Daddy Body), zoals deze look heet, is een vent die heus wel kan sporten, maar ervoor kiest om lekker op vakantie te gaan en te genieten van bier en eten. Supersterren Denzel Washington en Leonardo DiCaprio zetten de trend.

Goed nieuws ook voor vrouwen: De dadbod zou goed in bed zijn. Tussen de lakens wil hij namelijk extra compenseren voor het gebrek aan een sixpack. Dus hij doet extra zijn best voor jou de vrouw.

De Dadbod is overigens geen oude dikke man, het is een man van in de 30 met een beetje een buikje. Hij is verder wel verzorgd en hygi├źnisch, maar hij heeft gewoon geen tijd voor de sportschool, omdat hij bijvoorbeeld net vader is geworden, een drukke baan heeft of veel reist.

Wij zien wel wat in deze man. De oversportieve types zijn namelijk vaak categorie ‘Oh oh cherso’ en nogal aso. De extreem dunne types, zijn vaak metromannen of hipsters die meer met hun eigen looks bezig zijn, dan jij. Ze verdringen je bijna voor de spiegel en vangen op feestjes meer complimentjes dan jij (en dat vinden wij vrouwen niet leuk).

Dus kom maar op met deze Dadbod-look! “Real men have curves!” ­čÖé

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Dadbod (mannen met een buikje)
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in vrijdag, mei 8th, 2015, at 08:54, and filed under Mode.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.