What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

Kroningsdag: Kroontje maken

Kroontjes staan leuk!

 

Locomix heeft de afgelopen maand overuren gemaakt om  oranje Kroontjes voor Kroningsdag te maken. Opwww.kroontjemaken.nl konden bedrijven, scholen en particulieren bedrukte kroontjes bestellen.

De klant kan zelf bepalen wat er op het kroontje wordt gedrukt, meestal een slogan en logo. Het kroontje is verstelbaar, dus iedereen past deze kartonnen kroon.

Kroontje bedrukken

Veel bedrijven kozen ervoor om een kroontje te laten bedrukken, om iets extra’s te doen voor hun trouwe klanten. Het kroontje laten bedrukken is goedkoop en kan gewoon met de post verstuurd worden. De ontvanger is blij met een gratis cadeau voor Kroningsdag. Daarbij komt dat het logo op het kroontje kan worden gedrukt, dus het ook promotie is voor het bedrijf.

Kroontje kinderen

Ook veel kinderdagverblijven en scholen kozen ervoor om een kroontje te maken. De kroontjes lijken op een typische zelfgemaakte verjaardagskroon. Maar zodra er grote getallen in beeld komen, kan de juf natuurlijk niet alles zelf knutselen. Vandaar dat veel scholen de kroontjes bij Locomix lieten maken. Op die manier hadden de kinderen tijdens de Koningsspelen een kroontje en ook op Koninginnedag. Dat geeft natuurlijk een leuk beeld, al die kinderen met kroontjes.

Wat er na de Koninginnedag gebeurt met www.kroontjemaken.nl is niet bekend. Wellicht ligt de site even stil, tot Koningsdag volgend jaar en het WK.

 

Info & Utils

Published in vrijdag, april 26th, 2013, at 11:08, and filed under Overig.

Tags: , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2013. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.