What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Wijken volbouwen

Als kind speelde ik overal in mijn wijkie lombok, Utrecht. Bij de rode cirkels was toen natuur, maar dat is volgebouwd. En nu willen ze het enige plein in de wijk dat over is, bij de groeneweg (vierkant) ook volbouwen. STOP! Op het plein zitten elke avond te genieten van de zon, het is de enige plek waar je gratis een busje of verhuiswagen kunt parkeren en de supermarkten Aldi en Nettorama zijn goedkoop. Vervang die niet door een Albert Heijn! Het is zo jammer dat steden onleefbaar vol worden gebouwd, alleen maar voor projectontwikkelaars. Want de appartementen die terug komen, zijn onbetaalbaar. 166.000 euro voor een tweekamer appartementje! STOP!

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Wijken volbouwen
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in vrijdag, april 22nd, 2011, at 08:25, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.