What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Plateauzolen

 

 

Omdat de jaren ’70 weer hip worden in 2011, komen ook de plateauzolen weer terug. En dan geen idiote schoenen, zoals Lady Gaga die draagt. Maar nette hakken met een dikke zool bij de tenen. Ze lopen ietwat beter dan een normale stilettoschoen, maar echt comfortabel is het nog steeds niet, want dat is zelden het geval met mode. Totdat de sneeuw nog niet weg is, lopen we gewoon nog in dikke winterlaarzen en staan de hakjes netjes in de kast te wachten op de eerste zonnestralen.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Plateauzolen
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in vrijdag, januari 7th, 2011, at 15:38, and filed under Lifestyle, Mode, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. air jordan 3 acheter Says:

    Hi there very cool website!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally…I am satisfied to search out so many helpful info right here in the post, we need develop more techniques on this regard, thank you for sharing.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.