What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Lonsdale

De agressieve Lonsdale jongeren bestaan niet meer, zegt de AIVD. Lonsdale jongeren waren verveelde pubers uit de polder, die het groepsgevoel opzochten door allemaal in dezelfde lelijke outfit te lopen. Helaas is met het verdwijnen van de Lonsdalejeugd, extreemrechts het land niet uit. Lonsdale had namelijk niet zoveel te maken met echt agressief gevaarlijk extreem rechts. Alhoewel de groep van extreem rechts klein is in Nederland, is het politieke klimaat in Nederland wel steeds meer opgeschoven naar rechts. Stonden veel mensen nog op hun achterste benen toen Janmaat alle buitenlanders het land uit wenste, inmiddels zijn veel mensen het met de schele overleden politicus eens. Helaas en jammer, misschien toch maar lid worden van AFA. Oh nee, want die zijn ook best vaak aan het vechten.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Lonsdale
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in donderdag, november 4th, 2010, at 15:52, and filed under Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.