What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Wobble

Wobble is en nieuw spel ontwikkeld door trucker Ad Bruynzeel. Ontworpen in zijn schuur, bedacht achter het stuur, is het spel uitgegroeid een wereldsucces. Wobble wordt gespeeld op een wiebelend vlak, waarbij het de bedoeling is dat door kantelen van het bord met behulp van schijven een balletje in het juiste gaatje belandt.

Over publiciteit hoeft de ontwerper niet te klagen, van één Vandaag tot Hart van Nederland, iedereen gunt de 67-jarige Ad het succes van zijn leven. Zelf is hij vrij bescheiden, hij denkt niet dat hij er rijk van wordt, maar over zijn pensioen hoeft die zich geen zorgen meer te maken.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Wobble
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, oktober 11th, 2010, at 17:52, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.