What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Wansmaak

Foto: Das Bob

Sommige muziek is zo fout, dat het vanzelf goed wordt. De Avond van de Wansmaak van Radio de Stad had bovenstaande playlist, maar er missen nog een paar echte klassiekers. Zoals het hele repetoire van alle boy/girlbands, zoals The Spicegirls, Boyzone, Take That, Backstreet Boys en Five. Daarnaast natuurlijk de nummers Captain Jack, Aqua, Vengaboys en Def Rhymz. En laten we dan afsluiten met Jantje Smit, Dries Roelvink en de Zangeres zonder naam.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Wansmaak
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.