What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: My name is…

Jury van My Name Is…

Het nieuwe talentenprogramma van RTL ‘My Name Is…’ heeft zaterdag flink gescoord, maar liefst 1,4 miljoen Nederlanders keken naar het flauwe programma. Dit succes kwam voornamelijk door het grappige Benidorm Bastards, dat net daarvoor geprogrammeerd 1,5 miljoen kijkers scoorde. Andere reden voor het succes is het gebrek aan leuke programma’s op Ned1,2 of 3. Want laten we eerlijk zijn, MyNameIs is hartstikke saai. Met ex-K3-zangeres Kathleen in de jury komt het commentaar niet verder dan ‘sorry, we kunnen je helaas niet door laten gaan’ . En ook met Albert Verlinden valt er weinig te lachen.

Doel van het programma is een perfecte look-a-like van een ster te vinden. Maar de imitators zijn wel erg voorspelbaar. Zo komen daar weer een Elvis, een Marilyn Monroe en een Hazes voorbij. Onorigineel en bovendien niet eens goed nagedaan. Wat de toekomst in petto houdt voor de winnaar van deze show is ook onduidelijk. Want wie wil er een dronken imitator van Amy Winehouse zien, als de echte ook nog vrolijk ronddwaalt op een podium. Het beginnersucces van het programma is ze gegund, maar zodra ned.1 weer met een goede avondprogrammering op zaterdag komt, dan is het snel gedaan met de kijkcijferhit van RTL.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: My name is…
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, augustus 30th, 2010, at 14:10, and filed under Overig.

Tags: , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.