What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Geen verzendkosten

 

Zalando.de komt naar Nederland! Binnenkort wordt de online schoenengigant gelanceerd onder Zalando.nl en dat betekent online schoenen kopen, zonder verzendkosten te betalen. De site heeft meer dan 305 merken onder haar hoede en is daarmee gevaarlijk aantrekkelijk voor shopaholics.
Konden meer sites maar werken zonder verzendkosten. Vaak denk je goedkoop uit te zijn door internet, maar dan komt er opeens nog zes euro aan postbezorging bij. Hopelijk nemen Hollandse sites het gratis versturen van het Deutsche Zalando over en wordt internetshoppen echt goedkoper dan een winkel binnen stappen.

Update 18 oktober: Geweldig – geen verzendkosten. Vooral omdat de schoenen nooit aankomen! Zalando werkt met het gruwelijke Selektvracht. De verzender die gegarandeerd je pakketje laat vallen of kwijt maakt. Of die aan je deur komt, niet aanbelt en vervolgens een briefje achterlaat dat je niet thuis was en de zending terug gestuurd wordt naar de leverancier. Die nieuwe schoenen van Zalando krijg ik dus niet meer. UIT: Zalando en Selektvracht.

Info & Utils

Published in woensdag, augustus 25th, 2010, at 14:38, and filed under Lifestyle, Mode.

Tags: , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.