What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: NEEderland

Met dank aan 1,5 miljoen NEEderlanders, worden we nu gezien als een stel racisten in Europa. De Partij tegen de Vrijheid heeft met haar anti-politieke, anti-islam, anti-randstad opstelling 24 zetels behaald en de rest van de wereld is daar niet al te blij mee. De Marokkaanse krant vergelijkt de aanpak van Wilders met Hitler. In west-Frankrijk noemen ze ons Islamophoben en daar zijn de Nederlandse Wereldjournalisten het mee eens. De Engelsen concluderen dat de tijd van het tolerante Nederland nu echt voorbij is. Op Facebook is al de groep ‘We apologize for the 1,5 million dutch people that voted for Geert Wilders’ gestart, met inmiddels meer dan 20.000 leden. Alleen Israël schijnt blij te zijn met de anti-Islamman.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: NEEderland
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.