What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Photoshop Disaster

Lee Simmons is lekker gephotoshopt voor de reclame van een nieuw parfum

Photoshoppen gaat weleens fout, bewijst de website Photoshop Disaster. Meestal worden vrouwen extreem gephotoshopt waardoor ze meer op plastic barbiepoppen dan op mensen lijken. Waarbij Chanel het dit jaar tot een geheel nieuwe dimensie weet te brengen. De modellen lijken zo uit een tekenfilm te komen. Maar de meest opvallende photoshopfail deze lente was toch wel de reclamecampagne van ‘model’ Kimora Lee Simmons. Ze kreeg de benen van een model op de cover van Vogue, een nieuwe huidskleur, een extreem dunne taille en een nieuw gezicht. Het moet niet gekker worden in Hollywood. Ach, het is wel lachen

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Photoshop Disaster
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in woensdag, juni 30th, 2010, at 10:48, and filed under Beroemdheden, Lifestyle, Media, Mode, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Charlotte Says:

    En dan te bedenken dat die Vogue-cover zeer waarschijnlijk óók al geshopt is. Er zijn maar weinig vrouwen met zulke (mooie) lange benen. Over het algemeen zijn de benen van die magere modellen een stuk knokiger…

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.