What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Met je huisdier op vakantie

doe je met je huisdier als je op vakantie gaat? In het asiel, de buurman eten laten geven, aan een boom vastmaken? Nope, je neemt hem gewoon mee op vakantie. Helaas kunnen de viervoeters niet mee met de budgetairlines zoals Transavia, Ryanair of Wizzair. KLM neemt je beest wel mee, mits die goed is inge├źnt en een ticket heeft. Met de TGV of Autoslaaptrein kan de trouwe vriend ook mee en ook hier heb je een dierenpaspoort nodig en je dier moet gechipt zijn.

Een kat meenemen in de trein is een leuke ervaring voor je medereizigers, de kat krijst, pist, poept en jankt, maar na een reis van ongeveer 8 uur ben je dan toch in het Zuiden van Frankrijk met je kat aan je zijde. Een hond kan makkelijk mee in de auto, af en toe uitlaten aan de kant van de weg en de hond vindt het allemaal wel best.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Met je huisdier op vakantie
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in zondag, juni 27th, 2010, at 10:58, and filed under Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.