What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: blogger Song Zude


Xie Jin toen hij nog leefde.

Song Zude is de Chinese Perez Hilton, hij blogt over films en beroemde sterren. Alleen ging hij in zijn zucht naar meer bezoekers iets te ver, en plaatste een nepverhaal over de Chinese regisseur Xie Jin. Volgens Song zou de 84-jarige Xie Jin overleden zijn tijdens een bezoek aan een hoer. De weduwe van Xie Jin pikte dit niet en stapte naar de rechter, want het verhaal kwam uit de grote duim van Song. Song moet nu smartegeld betalen en in tien kranten en websites een spijtbetuiging plaatsen. Ook wel een slechte grap, om over een dode geƫerde regisseur, zulke roddels de wereld in te helpen. China bewijst, je kunt niet zomaar alles op internet schrijven. Maar Song heeft wel gewonnen, want inmiddels kent de hele wereld hem.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: blogger Song Zude
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, mei 31st, 2010, at 08:03, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Media.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.