What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Christina Aguilera

Christina Aguilera is in haar nieuwe videoclip Not Myself tonight, zeker niet zichzelf. Ze is een regelrechte kopie van Lady Gaga en Madonna.  Ze showt zelfs vol trots een mobiele telefoon in de clip, terwijl deze niet over bellen gaat. De kleding is overdetop sletterig en goedkoop. De dansjes zijn gejat uit de video’s van Gaga en Madonna. Christina wil hier de liefdesbaby van Donna Gaga worden, maar dat lukt haar nauwelijks. Christina, je kunt zingen, je hebt al die geile zooi niet nodig! Bovendien ben je een moeder, lijkt me niet verstandig als je koterts je zo terug zien op tv. Anyway, het is blijkbaar in om de lesbische Gaga na te doen, maar na-apen is eigenlijk al jaren uit.

Update 16 juni 2010: Christina is officieel een flop.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Christina Aguilera
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in zondag, mei 30th, 2010, at 14:38, and filed under Beroemdheden, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.