What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Kort Haar

haar is de nieuwe trend in de showbizz. Maar of we daar blij mee moeten zijn? Natuurlijk staat het prachtig als je een model bent of net van je kale chemohoofd af bent, maar het is toch niet een look voor de heterovrouw.

Kort haar is voor lesbo’s, modellen, mensen die een weddenschap verloren hebben en 40-plusvrouwen (lekker kek kort haar). Normale vrouwen gaan deze look zeker niet volgen, wat de glossy’s ook beweren. Dus wees niet bang, knip je haar niet af, lang haar bij een vrouw blijft ook favoriet bij mannen. Of zoals een bezoeker van het fok-forum zegt op de vraag Wat vinden mannen nu mooi voor vrouwen? : “Alles behalve rattenkop-kort, rare kleurtjes en dreadlocks.”

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Kort Haar
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in dinsdag, april 27th, 2010, at 12:46, and filed under Beroemdheden, Lifestyle, Mode, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Daan Says:

    O. Dus 40+ vrouwen zijn niet normaal???

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.