What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Tv5, Uit: CNN

Ziggo (formally known as Wanadoo en Casema) haalt CNN van de buis en stopt TV5 weer in het pakket. Dat CNN verdwijnt sucks, maar dat TV5 terug komt is fantastique! Nu nog TV Oranje weer op de buis en ik ga weer tv kijken.

De klantenservice van Ziggo is ronduit waardeloos, maar toch steeg het aantal abonnees met 7 procent afgelopen jaar en maken ze nu een winst van 1,28 miljard euro.Ik vraag me dan af hoeveel van dat geld bij de programmamakers in Hilversum terecht komt, maar dat terzijde.

Als je kabel wil, is er altijd maar 1 aanbieder, want de drie grote kabelmaatschappijen hebben elk hun eigen gebied in Nederland en doen niet aan onderlinge concurrentie. Digitale televisie is ook niet echt een optie, aangezien het beeld al stoort wanneer er buiten een bejaarde met een ijzeren looprek voorbij komt.

Logisch dat Ziggo dus megaveel geld verdient. Maar kunnen ze dan niet wat meer zenders doorgeven in het basispakket? En CNN en Tv5 en TV Oranje en Rai Uno (lachen om de bimbo’s van Berlusconi) en Het Gesprek en National Geographic Travel Channel uitzenden? Al die vage zenders die wel ‘s middags en ‘s nachts wel meuk uitzenden, soms nog interessante reportages ook.

Info & Utils

Published in zaterdag, april 3rd, 2010, at 14:44, and filed under Media, Overig.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.