What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Nucleair toerisme

voormalig Nucleaire kernreactor China 816 wordt in oktober opengesteld als toeristische attractie. De fabriek is in een grot van wel 104.000 vierkante meter ingebouwd. Meer dan 60.000 soldaten bouwden mee aan de energie-opwekker en China kennende vermelden ze er niet bij hoeveel er daarvan sneuvelden.

Tourisme naar nucleaire plekjes is niet eens zo vreemd. Zo is er een site die alle atomisch verantwoorde tripjes in Amerika vermeldt. Dichterbij huis kun je naar Tjernobyl (voor de stralende zon?). En ook in Nederland worden er energieke uitstapjes verzorgd. Dus doe eens gek en stap een kerncentrale binnen, veel leuker dan een oude molen!

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Nucleair toerisme
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in maandag, april 26th, 2010, at 15:05, and filed under Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.